Tweets

 1. Si avui us donen carbasses o us cau alguna castanya i us quedeu de pasta de moniato no patiu, és el dia

 2. No hay que morir por el otro, sino vivir para disfrutar juntos. (Jorge Bucay)

 3. Catalans i catalanes, treballadors i treballadores, companys i companyes, ciutadans i ciutadanes, actors i actrius, el sol i la lluna.

 4. Bon dia. Avui és el dia. Hi hem de ser tots. ASSAIG ESPECIAL TOTS SANTS. Tants cops caurem, tants cops ens aixecarem. Avui més.

 5. Obrim nous cursos per a nens i joves d'Anglès i Alemany, i si portes un amic, gaudireu d'un descompte a la matrícula! Vine a veure'ns!

 6. Jamás cambies lo que más quieres en la vida por lo que más deseas en el momento porque los momentos pasan, pero la vida sigue.

 7. Impactant carta del pare de Nil Marín a l'alcalde d Xàtiva. Quina vergonya tenir un alcalde amb tan poca sensibilitat

 8. Nada dura para siempre, ni el dolor, ni la alegría. Todo en la vida es aprendizaje, todo en la vida está en seguir adelante.

 9. Lo que hacemos para nosotros mismos se irá con nosotros, lo que hacemos para los otros y para el mundo será inmortal.

 10. La vida me va demostrando quiénes valen la pena realmente y quiénes no.

 11. Segueixo pensant q els dinosaures no canviaran leducacio ni laprenentage dels nens, joves i adults

 12. "No me gustaria q me operara un medico constructivista" es necessari q lavaluacio certifiqui q un professional fa bé la sva feina

Loading seems to be taking a while.

Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information.